Cloud Computing, een niet te missen opportuniteit voor de Belgische financiële sector!

Cloud computing is de laatste jaren meer en meer een van de belangrijke technologische oplossingen gebleken die organisaties toelaat makkelijker en aan een lagere kost hun digitale doelstellingen te bereiken. De hogere flexibiliteit en schaalbaarheid laat bovendien ook toe om sneller efficiënte oplossingen uit te rollen voor zowel de interne werking als voor de klanten. Verhoogde klantenbinding door o.a. betere analysemogelijkheden en een betere afstemming van het aanbod op de verschillende klantensegmenten zijn slechts enkele voordelen die hier uit ook mee kunnen gerealiseerd worden.

De toenemende druk om de IT-budgetten efficiënter te benutten, de concurrentie door aanbieders van niet-bancaire betaalsystemen en de acute nood om klanten nog beter te bedienen heeft heel wat banken de voordelen van cloud computing laten ontdekken. Cloud computing kan voor banken inderdaad de aangewezen manier zijn om hun steeds meer uitdagende digitale doelstellingen te bereiken.

Tijdens deze studienamiddag gaan we enerzijds in op een aantal concrete cases van banken die de voorbije jaren hier successen in geboekt hebben, wat de ervaringen en richtlijnen in dit domein zijn en kijken we uiteraard ook naar een aantal opkomende trends die u niet mag missen.

Programma & meer info: hier

Share this post